Керролл Льюїс «Пригоди Аліси в Дивокраї»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Світовий бестселер! Головний твір класичної дитячої літератури!
"Пригоди Аліси в Дивокраї" мали визначний вплив на жанр художньої фантастики. Хоча Льюїс Керролл дуже скромно написав про власний твір у сатиричному журналі "Punch", він надихнув на велику кількість фільмів, картин, хореографічних постановок!
Льюїс Керролл - псевдонім блискучого оксфордського математика, логіка, письменника і фотографа Чарлза Лутвіджа Доджсона. У 1865 році він опублікував історію маленької дівчинки Аліси, яка провалилася у кролячу нору і відкрила зовсім інший світ - неймовірний, чудовий і?повний усіляких небезпек. Відтоді почалися безсмертні пригоди Аліси?- можливо, найзнаменитішої героїні англійської літератури. Казка, яку полюбили діти і дорослі, стала одним з кращих зразків літератури у жанрі абсурду. Що може статися, коли ні сіло ні впало, не роздумуючи раптом взяти й побігти за кроликом? Саме так вчинила Аліса одного дня і повірте, дівчинка анітрохи не пожалкувала про свій учинок, адже з тієї миті вона з головою поринула в неймовірні пригоди!
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.