Збірник «Пухнасті друзі»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Дитяча книга для розвитку мислення, кругозору, допитливості, з якою дитина 3–5 років пізнає навколишній світ, — невід’ємна частина виховання повноцінної особистості. Книжка з розмальовками й наліпками «Пухнасті звірята» — не просто перша книжка наліпок для допитливого малюка. Це його перша маленька дитяча енциклопедія про дивовижний світ мальовничих гірських районів Європи. У ній, як і належить справжній енциклопедії, ілюстрації тварин, їхні назви й короткі описи важливих, найбільш характерних особливостей кожної. Для 3–5-річного малюка цієї інформації цілком досить, аби мати уявлення про унікальний тваринний світ гір. А головне — щоб у нього проклюнулася цікавість до пізнання природи. У книжці — яскраві ілюстрації гірських краєвидів. Ось на плато видерся муфлон, у розщелині скелі знайшли притулок для відпочинку вовки. А ось ведмідь ловить форель у стрімкій гірській річці, по гладеньких каменях ковзає саламандра, на галявинках уздовж дзеркального високогірного водоспаду дружно розмістилися горностаї, зайці, сім’я бабаків. Вирує життя у горах, а над ними в небесній височині ширяє зіркий орел, і канюк падає грудкою з-під хмар, помітивши на землі здобич. Але є дещо понад орлиний політ! Це — дитяча уява, яку надихають ілюстрації цієї книжки і можливість самостійно оздобити гірський ландшафт за допомогою 49 яскравих наліпок гірської фауни. А ще — цікаві, розвивальні завдання на уважність і логіку, розмальовки, прописи. І — справжня дитяча гра в подарунок!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.