Збірник «Пухнасті друзі»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Сюрприз для найменших наших читачів — книга про тварин «Пухнасті друзі»! Це яскрава й барвиста збірка коротких віршиків про тварин, де описано їхні звички, улюблену їжу, зовнішній вигляд. Дикі звірі, які мешкають у лісі, тропіках, у льодах, і свійські вихованці, що допомагають людям, екзотичні птахи — павич, страус — і вже знайомі дитині голуб, дятел, курка — всім знайшлося місце в нашій дивовижній книзі. Кольорові ілюстрації, без сумніву, зацікавлять Вашого малюка, а чотиривірші складено так, що їх легко запам'ятати. Так що можна одночасно тренувати пам'ять дитини, заучуючи ці веселі, добрі, прості віршики! А для розвитку мовлення можна попросити дитину описувати зображене на малюнках своїми словами або читати їй вірш, не називаючи, про кого він. Нехай відгадує, адже з нашими «Пухнастими друзями» можливо все!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.