Товстий Василь «Рідні казки»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Забавні і веселі, іронічні і тонкі, ці казки пронизані багатовіковою мудрістю нашого народу. Читаючи дитині про прокази хитрої лисички, пригоди жадібного вовка, вигадки витівника Шабарши, ви привчаєте його любити рідне слово, навчите з гумором відноситися до будь-яких життєвих ситуацій. Ваша рідна маленька людина побачить, що хитрість і підступність бувають покарані, а дружба і взаємовиручка завжди обертаються добром. Найменші читачі будуть із задоволенням роздивлятися барвисті веселі картинки, зроблені з любов'ю і старанням. А діти постарше легко читатимуть наші казки, тому що вони надруковані крупним і чітким шрифтом. В збірку зібрано такі казки : "Пузир, соломинка та личак", "Заєць-хвалько", "Журавель та чапля", "Ворона й рак", "Як лисиця вчилася літати", "Лисиця й тетерев", "Бобове зернятко", "Зимівля звірів", "Лев і ведмідь", "Лисиця і рак", "Коток - сірий лобок, козел та баран", "Лисиця та козел", "Вівця, лисиця та вовк", "Коза-дереза", "Ведмідь та собака", "Курочка, мишка та тетерев", "Кіт та лисиця", "Шабарша". Приємного вам читання.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.