Кіплінг Редьярд «Рікки-Тікки-Таві»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис

Історія дивовижного англійського письменника Редьярда Кіплінга, не залишить байдужим жодну дитину! Рікі-Тікі-Таві - молодий мангуст, головний герой оповідання. Під час повені потоком води його забирає від батьків. Отямившись, він опиняється в саду будинку, де живе сім'я англійців. Захистивши їх сина Тедді від отруйної змійки, Рікі-Тікі-Таві відразу ж стає їх другом. Він досліджує будинок і сад, знайомиться з їх мешканцями: птахом-кравцем Дарзі і його дружиною, гігантською белозубкою Чучундрой - і стикається з кобрами Нагом і Нагайною.

Захопливі пригоди сміливих і винахідливих героїв допоможуть малюкові дізнатися про великі і загадкові закони природи, про вірність та справжню дружбу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.