Лотт Анна «Таємниця різдвяного подарунка»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Цієї зими лісова соня Еллі прокидається від сплячки раніше. І відразу ж поринає у пригоди: їй треба відшукати власника загубленого подарунка! «Щасливого Різдва тобі, зайчику Казі», — написано на пакуночку. Але що таке Різдво? І де живе зайчик Казі? З подарунком у наплічнику Еллі вирушає у довгий шлях, на якому зустрічає сову Пугу, лиса Фрідо, єнота Кучерика та багатьох інших звірят, які їй допомагають. І кожне звірятко розповідає, як готується до Різдва. Ця книжечка — своєрідний путівнк на шляху до Різдва: перегортаючи кожну нову сторінку, дітлахи день по дню наближатимуться до нього, а Еллі розповідатиме нову історію. І нарешті малюки і звірята разом зустрінуть чарівне й радісне свято!
Про авторку. Багато років Анна Лотт працювала редакторкою на громадському радіо, а згодом присвятила свої душу, серце та розум вигадуванню й написанню історій. Разом з родиною мешкає в Бремені.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
149 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
149 грн.
Купити
Мортіна. Історія, від якої можно вмерти зо сміху

Кантіні Барбара

Мортіна. Історія, від якої ...
157 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.