Коваль Наталія «Розвиваємо увагу»

Комплектація книг АРТ 1 робочий день!

Опис
Розвиток просторового сприйняття, запам'ятовування кольорів, співвідношення частин малюнка через дзеркальне відображення картинки, уваги, кмітливості, логічного мислення. Ще й анімовані відповіді до книги «21 логічна хованка у запитаннях». Практичні завдання на розвиток уваги зібрані у комплекті «Розвиваємо увагу». До комплекту відносяться дві «Дзеркальні розмальовки» та «Книжка для розумак. 21 логічна хованка у запитаннях». «Дзеркальні розмальовки» розвивають просторове сприйняття малюка. У них малюнки ніби дивляться на себе у люстерко. Дитина відтворює малюнок у другій половині картинки чи повністю. Так вона вчиться розуміти, що об’єкт залишається тим самим незалежно від кута зору. Ще й розвиває уважність! «21 логічна хованка у запитаннях» - це тренажер логіки, кмітливості та уваги. Дитина розглядає картинки та дає відповіді на запитання. Перевірити їх можна, зчитавши QR у куточку сторінки. За допомогою таких логічних вправ дитина тренує кмітливість та уважність, засвоює знання про форми й кольори, збагачує словниковий запас. Усі завдання побудовано за простими логічними принципами та скеровано прямими запитаннями. Розвивати увагу набагато цікавіше з дзеркальними розмальовками та логічними хованками. До комплекту входять:
  • «Книжки для розумак: 21 логічна хованка у запитаннях»
  • «Малювалка для найменших: Дзеркальні розмальовки. Зошит №1»
  • «Малювалка для найменших: Дзеркальні розмальовки. Зошит №2»
  • Плакат «Кольори»
  • Плакат «Емоції».
Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім не хоче чистити зуби

Казалис Анна

Мишеня Тім не хоче чистити ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мама на роботі

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мама на роботі
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.