Куприян Ольга «Щоденник Лоли»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
У телесезоні осінь 2017 зима 2018 років багатосерійний фільм «Школа», виробництва «1+1 продакшн», став найбільш рейтинговим серіалом на українському ТБ. Мільйони глядачів стежили за його героями, поділяючи їхні переживання й перші закоханості, співчуваючи труднощам. Ніка, Лола, Тоха, Ната у виконанні талановитих акторів стали улюбленими персонажами українських підлітків. Для справжніх фанатів «Школи» книжка- приквел «Щоденник Лоли», написана відомою дитячою письменницею Ольгою Купріян розповість передісторію першого сезону серіалу. Через які випробування пройшла Лола на шляху до своє популярності? Чим переймається 15-річна дівчина, втративши коханого й опинившись через нього у дуже складній ситуації? Чому відома блогерка так не любить школу? Дізнатися про потаємне життя Лоли можна з її секретного щоденника. Відвертий, провокативний «Щоденник Лоли» написаний у кращих традиціях сучасної літератури для підлітків. Книжка розкриває проблематику, з якою стикаються старші школярі, проговорює низку важливих тем, допомагаючи читачеві знайти вихід з аналогічних ситуацій.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.