Шамблі Жоріс «Щоденники Вишеньки. Таємнича книга. Том 2»

Комплектація книг Наша Ідея 1 робочий день!

Опис
Вишенька — допитлива й кмітлива дівчинка, яка не уявляє свого життя без різноманітних розслідувань, щоденних нотаток та нових пригод. У першому томі розповідається, як вона разом зі своїми друзями допомогла художнику-анімалісту оживити покинутий зоопарк і вдихнути в нього нове життя. Та вона не залишає свого захоплення й далі проводить розслідування, про що йдеться в другому томі повістей. Цього разу під її пильне око потрапляє одна жінка: щовівторка, рівно о третій годині, вона сідає на один і той самий автобус — і завжди з тією самою книгою в руках… Звичайно, допитлива Вишенька не встоїть перед новим розслідуванням. Хто вона? І чому вона щоразу прямує тим самим маршрутом? Відповіді приведуть нас до міської бібліотеки, де наша дослідниця розкриє таємницю загадкової книги, а разом із нею — й історію життя цієї жінки… Неймовірно чуттєва і зворушлива історія кохання, яка розчулить серця читачів! І як завжди — неперевершені акварельні ілюстрації.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Мальована історія Незалежності України

Брати Капранови

Мальована історія ...
260 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити
Улюблені вірші

Забила Наталья

Улюблені вірші
189 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.