Мєлех Агнєшка «Щоденник Супердівчини. Плануй свій рік з Емі!»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис
Це НЕЗВИЧАЙНИЙ щоденник-планувальник ТІЛЬКИ ДЛЯ СУПЕРДІВЧАТ! Твій планувальник щодня буде з тобою: вдома, у школі, а також на канікулах. Він підкаже, як спланувати навчання і виконання домашніх завдань, важливі події у твоєму житті та навіть відпочинок! Допоможе визначити те, що НАЙВАЖЛИВІШЕ. Ти знайдеш тут історії про відомих СУПЕРДІВЧАТ — таких як Дж. К. Ролінґ, принцеса Діана чи Соломія Крушельницька, — які можуть надихнути тебе на щось нове й цікаве! Опануй СІМ КРОКІВ СУПЕРДІВЧИНИ до СУПЕРОРГАНІЗОВАНОСТІ! Цей щоденник допоможе тобі знайти більше часу на нові КРУТІ РОЗВАГИ, втілення мрій і креативний відпочинок. Тепер ти нарешті покажеш, хто тут КЕРУЄ своїм часом — так як Емі керує Таємним Клубом Супердівчат! Спеціально для українських читачів авторка й ілюстраторка додали до цього щоденника двох українок — Соломію Крушельницьку і Софію Яблонську.
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.