Трублаїні Микола «Шхуна Колумб»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
“Шхуна “Колумб” — одна з найкращих пригодницьких повістей Миколи Трублаїні (1907—1941), невтомного мандрівника та знавця дитячих душ. На невеличкому острові Лебединий професор Ананьєв знаходить запаси торіанітового піску, з якого можна добути багато гелію, надзвичайно потрібного для військової справи. Професор на порозі великих відкриттів. Але про його наміри дізнається секретна служба ворожої держави, яка хоче вивідати таємницю видобутку цього газу й знищити автора проекту. На заваді підступним планам стають юні острів’яни. Героям доведеться пройти через жорстокі випробування та докласти неаби­яких зусиль, щоб викрити й перемогти злочинців. Повість містить багато пізнавального матеріалу і буде цікавою для любителів морської романтики та небезпечних пригод.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Малечі про інтимні речі

Ярмоленко Юлия

Малечі про інтимні речі
175 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.