Ментен Тоска «Сім Дамжарувсім і яйце Янса»

Комплектація книг А-ба-ба-га-ла-ма-га 1 робочий день!

Опис
Знайомтесь, це — Сім Дамжарувсім! Коли він виросте, то стане директором, його батьки у цьому впевнені. Вони — власники знаменитої парфумерної фабрики «Божественні носи», яку Сім незабаром успадкує. Та природа вочевидь поми­лилася, бо хоч у його батьків нюх, як у ведмедів ґрізлі, Сімів ніс відчуває не більше, ніж, наприклад, ніс його черевика. До того ж, йому набагато цікавіші страуси на сусідському «Обійсті Галабурдів». Коли Галабурди пропо­нують Сімові, щоб він у майбутньому став страусячим директором, його щастя — безмежне. Та одного дня на їхню ферму приходять три скафандри, і відтоді усе йде шкереберть — на Сіма та його страуса Штрауса насуваються великі клопоти...
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.