Збірник «Сім святкових бажань»

Комплектація книг Читаріум 1 робочий день!

Опис
Збірка казок «Сім святкових бажань» – книга, яку хочеться мати до зимових свят та яка збере у теплому колі всю сім’ю, даруючи чарівний настрій. Що створює зимовий святковий настрій дітей? Звичайно, книги. Саме вони заохочують малечу очікувати новорічних і різдвяних днів, а також поселяють у маленьких душах віру в справжнє диво. Та не в усіх країнах свята проводяться однаково, адже всюди є свої традиції, які шануються сотнями років. І як же цікаво зазирнути за таємничу завісу відмічання чудесних зимових подій в інших державах! Книга «Сім святкових бажань. Підслухано та записано від Ісландії до Китаю» розповість про найцікавіші, популярні та зворушливі традиції проведення зимових свят у різних країнах світу. Вона являє собою барвисту збірку з семи казок, кожна з яких уособлює певну державу та має захопливий сюжет. Над створенням книги працювали талановиті українські письменники та ілюстратори, які спільними зусиллями створили щось дійсно неймовірне.

Юліта Ран, Сашко Дерманський, Мія Марченко, Олег Чаклун, Оксана Давидова, Юлія Ілюха, Ганна Осадко, Ксенія Маркевич, Євгенка Чугуй, Наталя Гайда, Ірина Костиренко, Юлія Веретільник, Мар’яна Микитюк

Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
220 грн.
Купити
Гаррі Поттер і Напівкровний Принц

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
320 грн.
Купити
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і прокляте дитя

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і прокляте ...
305 грн.
Купити
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і таємна кімната

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і таємна ...
300 грн.
Купити
Оповідання та казки про тварин

Бианки Виталий

Оповідання та казки про ...
289 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.