Короленко Володимир «Сліпий музикант»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
Володимир Короленко (1853–1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч, який народився в Україні, проте писав російською мовою, оскільки досить довгий час перебував на засланні в Якутії. Його твори переповнені співчуттям до знедолених і покривджених, оскільки й сам зазнав гонінь і утисків. У повісті «Сліпий музикант» зачіпається питання людського щастя. Головний герой Петрусь — незрячий від народження. Та незважаючи на цей ґандж хлопчик жодним чином не заміряється скніти й конати у темряві неозорого світу. Він має покликання і рухається до своєї мети крізь терни і випробування. А цьому сприяють його щирі прагнення бути щасливим.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.