Бредлі Алан «Солоденьке на денці пирога»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Книжка вже вийшла накладом більш ніж 3 мільйони примір­ників у 37 країнах світу, включена до списків бестселерів The New York Times, Amazon, Barnes & Noble і Globe and Mail та принесла своєму авторові понад 10 премій, серед яких Премія Агати Кристі за найкращий дебютний роман. Захопить і дітей, і дорослих! Флавія де Люс – нічний жах своїх старших сестер і любителька смертельних отрут. Одного ранку біля свого звичайнісінького англійського будинку Флавія знайшла звичайнісінький труп. І з цього моменту історія, що могла бути звичайнісіньким детективом, перетворюється на кумедні й небезпечні пригоди допитливої юної слідчої – вона намагається розплутати таємниче зникнення унікальної марки, яка належить самому королю Георгу. Бо що ще за таких обста­вин може робити донька завзятого філателіста полковника де Люса та зниклої десять років тому в Тибеті шукачки пригод?
Що ще купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
77 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.