Брем Альфред «Ссавці Л-О»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Ім’я Альфреда Брема, славетного мандрівника і знавця тваринного світу, відоме кожному з нас із дитинства. Його чудові статті про звірів, птахів, риб і комах, написані образною мовою, дають змогу не тільки дізнатися про звички, середовище існування та спосіб життя братів наших менших, а й зануритися в атмосферу дивовижних подорожей, пригод і відкриттів. Це унікальне серійне видання засноване на багатотомній праці «Життя тварин», яка принесла Брему світову славу, та доповнене сучасною інформацією: нарисами і коментарями біологів і натуралістів. Статті про тварин проілюстровані знаменитими «бремовськими» малюнками, а також світлинами. Цей універсальний довідник, що охоплює більшість представників земної фауни, — один із найкращих путівників по джунглях і пустелях, морях і саванах!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.