Вегара Санчес Исабель Мария «Стівен Гокінг. Маленьким про великих»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Хто б міг подумати, що допитливий Стіві, який не надто успішно навчався у школі, у підлітковому віці самотужки збере комп’ютер? І що згодом, попри страшну хворобу, яка паралізує його тіло, він не лишень не зневіриться у житті, а й здобуде докторський ступінь у Кембриджському університеті, а згодом стане професором математики? Про це та багато іншого маленькі читачі довідаються, прочитавши книжку серії «Маленьким про великих» «Стівен Гокінґ». Із серії «Маленьким про великих» дівчатка та хлопчики дізнаються, ким були та чого досягли найвидатніші постаті в науці, спорті, літературі, хореографії, образотворчому мистецтві, філософії… Унікальні, чудові особистості, в яких можна вчитися і впізнавати себе. Особистості, що, як і Стівен Гокінґ, перетворили маленьку мрію на велику історію.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.