Збірник «Сучасні українські письменники - дітям. Рекомендоване коло читання»

Комплектація книг Богдан 1 робочий день!

Опис
Посібник «Сучасні українські письменники — дітям» ознайомить учнів 2 класу з рекомендованим колом читання і підготує їх до самостійної читацької діяльності відповідно до типових освітніх програм та Державному стандарту початкової освіти. У книгу входять вірші, оповідання, уривки з повістей і літературні казки, написані відомими українськими поетами та прозаїками. Різноманітність творів за тематикою, жанром, емоційною спрямованістю допоможе другокласникам сприймати літературу як незвичайний і захоплюючий світ, у якому кожен може знайти щось цікаве для себе. Чудові ілюстрації сприятимуть кращому усвідомленню змісту прочитаних творів та розвитку художніх смаків і творчої уяви дітей. Для вчителів, учнів 2 класу та їх батьків.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.