Воронина Леся «Таємне Товариство Блазнів, або Балансування на краю прірви»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
Хіба можна було уявити, що головний герой цієї книжки Клим Джура та його друзі з Таємного Товариства Блазнів потраплять у пастку під час циркової вистави? Підступні прибульці-синьоморди, які хочуть підкорити Землю, цього разу замаскувалися під клоунів та відволікають увагу публіки фокусами і дивовижними виступами дресированих тварин. І ніхто з глядачів не підозрює, що їх збираються перетворити на слухняних зомбі, готових виконувати будь-які накази чужопланетних хижаків. Єдина людина, котра володіє мовою прибульців і може читати їхні думки, — це Клим. Однак для того, щоб перемогти космічних монстрів, хлопцеві доведеться використати надприродні властивості, які він здобув, опинившись під час грози на вершечку гори Треп у магічному кам’яному лабіринті-кромлеху. І щоразу, долаючи все нові й нові небезпеки, члени Таємного Товариства Блазнів почуваються так, ніби балансують на краю прірви.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
77 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.