Воронина Леся «Таємне Товариство Ботанів, або Екстрим на горі Підстава»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
На світі є люди, котрі не уявляють свого життя без драйву. От і герой нової фантастичної повісті Лесі Ворониної «Таємне Товариство Ботанів» миттєво відгукується на запрошення взяти участь в екстремальних пригодах, що відбудуться на горі з дивною назвою Підстава. Адже після неймовірних подій, які довелося пережити Климові Джурі, рятуючи людство від хижих прибульців-синьомордів, він, здається, назавжди позбувся страху і готовий сторчголов кинутися у вир найнебезпечніших випробувань. Хіба ж хлопець міг запідозрити, що листа із за­прошенням йому прислали не його побратими з Таємного Товариства Боягузів — Жук і Заєць, а в таборі «Екстремал» його підстерігає пастка? Що ж насправді відбувається на вершечку Підстави? Невже синьоморди залишили на Землі свої секретні бази? І врешті — що заховано у «місцях сили» серед прадавніх кам’яних мегалітів-кромлехів?
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
77 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.