Банзл Пітер «Техносерце. Трилогія «Техносерце». Книга 1»

Комплектація книг КМ-Букс 1 робочий день!

Опис
Приголомшлива пригодницька історія про небезпеку та відвагу! Деякі таємниці змінюють світ за мить! Життя Лілі у смертельній небезпеці. Її батько зник, і тепер за нею ходять у тіні срібноокі люди. Що їм від неї треба? Разом із друзями ? Робертом, сином годинникаря, та Молкіном, своїм механічним лисом ? Лілі поринає в темний і загрозливий світ. Вона занадто швидко усвідомлює, що розбити їй серце можуть саме ті, ким вона дорожить... У цій захопливій стимпанковій пригодницькій історії, що відбувається у вікторіанську епоху, переплелися фантастичні пригоди й таємниці. В ній є двоє друзів, убивства та переслідування, дирижаблі й розумні машини, а ще ? надміру пащекуватий механічний лис! Це дебютний роман Пітера Банзла, який потрапив у шорт-листи многих премій: премія «Dudley Teen Book Award», «Sefton Super Reads» та «Awesome Book Award»! «Не книжка, а діамант». — Кетрін Вудфайн, авторка «Загадки механічного горобця!» про серію «Техносерце»
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
149 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
149 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.