Нестайко Всеволод «Тореадори з Васюківки»

Комплектація книг А-ба-ба-га-ла-ма-га 1 робочий день!

Опис

Настправді важко знайти в нашій дитячій літературі щось настільки веселе, талановите й дотепне, як ця неперевершена книга Всеволода Нестайка. "Тореадори з Васюківки" - найкращий зразок книги, від якої важко відірватися. Недаремно книгу перекладено аж 20-ма мовами і внесено до "Особливо Почесного списку Андерсена" як один з найвидатніших творів світової літератури для дітей. Видання "А-БА-БИ-ГА-ЛА-МА-ГИ" є оновленим, адже вперше воно вийшло в світ ще в 70-их.рр. і містило ряд деталей незрозумілих сучасним школярам. Також Всеволод Нестайко доповнив книгу кількома цікавими епізодами. Серед нагород "Тореадорів" найбільш значною є "Найкраща дитяча книжка" (Національний конкурс «Книга року-2004»)

Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.