Розмальовки «Товариство «Магічний єдиноріг». Офіційна розмальовка»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
«Товариство “Магічний єдиноріг”. Офіційна розмальовка» – офіційна книжка-розмальовка від творців книжки «Легенди про єдинорогів». Це видання було створене для справжніх фанатів цих чарівних істот. Автори розмальовки підготували безліч картинок та розповідей про єдинорогів. На вас чекає знайомство з вісьмома родинами єдинорогів, їхнім середовищем існування, здібностями та звичками. А щоб долучитися до творення чарівного світу єдинорогів, вам знадобляться лише уява та кольорові олівці, щоб усі барви веселки – від жовтогарячої до кольору небесної блакиті, від загадкового відтінку індиґо до персиково-рожевого – змогли вирватися на свободу! Сміливо беріться за справу, і нехай єдинороги засяють кольорами та блиском!
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.