Збірник «Транспорт»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
«Транспорт» — це яскрава збірка веселих віршиків із розвивальними завданнями для маленьких автолюбителів. У книжці зібрані забавні вірші про транспорт і його види, а також цікаві завдання, питання, загадки і казка про автомобільчика Буся. На сторінках розвивальної книги малюк дізнається про види міського, спеціального, залізничного, повітряного, водного транспорту, про машин-помічників і багато що інше. Чим відрізняється електричка від швидкого або товарного поїзда, з ким познайомився автомобільчик Бусь, що таке спеціальні машини та коли вони потрібні, який транспорт не потребує бензину — про це допитливий дошкільник дізнається, прочитавши книжку «Транспорт». Яскраві картинки, логічні ігри, цікаві завдання, легкі для запам'ятовування вірші про транспорт обов'язково сподобаються всім читачам.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.