Збірник «Троє поросят»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

Усі діти люблять чудову казку «Троє поросят». Це потішна історія про пригоди трьох веселих поросят.

Казка протиставляє безтурботних і легковажних поросят Нуф-Нуфа і Ніф-Ніфа третьому братові, Наф-Нафу, найсерйознішому і найрозсудливішому. На відміну від своїх безвідповідальних братів, Наф-Наф не пошкодував праці та сил і побудував міцний кам'яний будинок. Саме завдяки йому всі поросята залишилися живі та врятувалися від лап злого вовка.

Добра і мудра казка про трьох поросят дуже повчальна. Кожен маленький читач повинен винести з прочитаного важливі уроки: не можна лінуватися і бути занадто безтурботним; завжди важливо пам'ятати про завтрашній день; будь-яку роботу слід виконувати якісно і сумлінно; не можна залишати друга в біді. Казка «Троє поросят» засуджує лінощі й неробство, учить допомагати слабким, показує, наскільки важливі взаємодопомога і чуйність. Зібравшись разом, підтримуючи один одного, троє братів-поросят легко розправляються з голодним вовком.

Перетворіть читання казки на цікаву вікторину, запропонуйте малюкові дати відповіді на запитання за змістом казки:

  • Як звуть трьох головних героїв казки?
  • Які будиночки побудували Ніф-Ніф і Нуф-Нуф?
  • Чи можна назвати їхні домівки міцними? Чому?
  • А який будинок побудував Наф-Наф?
  • Що сталося з будиночками Ніф-Ніфа і Нуф-Нуфа?
  • Чи зміг вовк зруйнувати кам'яну будівлю Наф-Нафа?
  • Розкажи, чим закінчилася казка «Троє поросят».

Сюжет казки дуже цікавий і динамічний. Він добре підходить для спільного програвання за ролями. Запропонуйте малюкові переказати казку, зобразити вчинки та емоції поросят або виконати роль казкаря й вигадати цікаві деталі та навіть нове закінчення чарівної історії.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.