Федієнко Василь «Тварини в лісі»

Комплектація книг Школа 1 робочий день!

Опис
Книжка знайомить із лісовими тваринами, намальованими на кожній сторінці. А про деяких розповідає так, що треба виявити кмітливість і здогадатися, про кого йде мова, і аж потім побачити цього «героя». Унікальні розвивальні книжки з рухомими елементами заохочують дитину до знань, а також сприяють розвитку дрібної моторики, пам’яті та уваги, навичок мовлення та лічби. Разом із новими виданнями маленькі читачі познайомляться із кольорами та розширять словниковий запас. На сторінках цієї книжки вивчаються лісові звірі та птахи за допомогою віршованих загадок та цікавих реалістичних малюнків. Для того, щоб правильно працювати з додатковими елементами, потрібно дивитися на стрілочки, які вказують напрямок або рухати частини сторінок за маленький кружечок, спеціально під лаштований під розміри дитячих пальчиків. Окремі сторінки потрібно потягнути праворуч, щоб відкрити маленьку додаткову потаємну сторінку з відгадкою.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
220 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.