Федієнко Василь «Тваринки-половинки. Ферма»

Комплектація книг Школа 1 робочий день!

Опис
Розвивальна книга-гра з рухомими елементами для читання дорослими дітьми. Сприятиме розвитку ерудиції та пам’яті, уяви та мовлення. У книзі зібрано найпоширеніших свійських тварин, з половинок яких можна утворити понад 200 комбінацій! Як працювати з книгою: ознайомте дитину з реальними тваринами, прочитайте їй віршики-описи та цікаву додаткову інформацію. Розкажіть, що ще ви знаєте про цих тварин. Створіть казкових тварин-міксів, комбінуючи варіанти. Придумайте для них назви (наприклад: свиндик, гуслюк, корбака та ін.) та прочитайте нові віршики-описи. Пофантазуйте над тим, якими можуть бути ці тварини, де вони мешкають, чим харчуються, які в них особливості поведінки тощо.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
149 грн.
Купити
Букварик (блакитний)

Букварь

Букварик (блакитний)
153 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
149 грн.
Купити
Свинка Пеппа. Велика книга ігор

Сборник

Свинка Пеппа. Велика книга ...
107 грн.
Купити
Альбом з розвитку мовлення для малят

Батяева Светлана

Альбом з розвитку мовлення ...
139 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.