Товстий Василь «Тваринний світ. Ілюстрована енциклопедія»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Ілюстроване видання присвячується великому і незбагненному тваринному світові нашої планети. Ви дізнаєтесь про спосіб життя тварин, про їх звички, пристосованість до навколишнього середовища, про їх боротьбу за виживання, загадкову поведінку в деяких ситуаціях і про їх унікальні здібності. Окрім того, книга розповість про неймовірні історії з життя тварин. Цікава та захоплююча енциклопедія просто вражає своєю кількість цікавої та незвіданої інформації. Цю книжку цікаво буде почитати як дітям, так і дорослим, видання саме для тих, хто любить і захоплюється тваринами, кого дивує і просто захоплює їх життя і навколишнє середовище. В цій ілюстрованій енциклопедії Ви дізнаєтеся про сучасних жителів, що походять від динозаврів. Не менш цікавою буде інформація про підводний світ : різноманітні види риб, медузи, раки, скати,акули, кити, кальмари, морські змії, найдавніші жителі морів і океанів. Величезна кількість інформації тут є про тварин різних зон : кошачі, велетні і ліліпути серед тварин, гризуни, хижаки, тварини, що смінюють колір, земноводні. І, звісно, тут Ви знайдете докладну інформацію про птахів – не менш цікавих і захоплюючих представників тваринного світу. Тут Ви прочитаєте про всі види і всі дивні ситуації, що трапляються серед тварин. Адресується дітям молодшого, середнього і старшого шкільного віку.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Мальована історія Незалежності України

Брати Капранови

Мальована історія ...
260 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити
Улюблені вірші

Забила Наталья

Улюблені вірші
189 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.