Збірник «Улюблені тварини»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Розвивальна книжка для малят 3–5 років — у чому її головна відмінність від інших напрямів дитячої літератури? Кращі розвивальні книжки для раннього віку містять нову для дитини інформацію, спрямовану на розвиток розумових процесів, таких як пам’ять, сприйняття, уважність, логіка, уява. І, що дуже важливо, прагнення до пізнання навколишнього світу через дитячу книжку. Адже з часом слово «дитяча» відійде, а книга залишиться разом з людиною назавжди. Що таке савана? Де вона розташована? Хто її населяє? Ця нова для 3–4–5-річної дитини інформація — у цій книжці. Малюк знайомиться із саваною, розглядаючи великі яскраві ілюстрації. На них наочно і зрозуміло показано, який вигляд має характерний для савани ландшафт. Він побачить розкидані по жовтій степовій поверхні поодинокі дерева, кущі, траву. Але найдохідливіше про савану розкажуть її мешканці. 34 наліпки з яскравими представниками тваринного світу савани дитина розмістить на великій ілюстрації на весь розворот. Тут вистачить місця для слона й гіпопотама, жирафи й лева, гепарда, зебр і великої компанії саванних птахів. А відразу на першій сторінці цієї розвивальної книжки з наліпками кожен мешканець савани розповість про себе щось найважливіше, найхарактерніше і найцікавіше. Звісно, на його думку. Страус, скажімо, похвалиться, що він — найбільший птах у світі, гепард — найшвидший, газель — найпрудкіша, а слон — що він взагалі найбільший у цій компанії. А ось і сюрприз! У книжці є колективна гра для малят, у яку можна грати в дитячих групах чи просто у дворі.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.