Чаклун Олег «Усі пригоди Синтії»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Хто сказав, що принцеси мають бути чемними й скромними? Синтія, дочка Геніального Короля, здатна запустити світловий комп’ютер, розгадати таємниці віртуальної реальності, відкрити старанно замаскований портал і розібратися в надновітніх технологіях. Талановитій і непосидючій дівчинці в усьому допомагають особливі друзі — таємничий Дворецький і кумедні роботи Тік і Так. І хтозна, можливо, саме їй під силу врятувати від нещастя цілий світ і розплутати найскладнішу загадку, яка не скорилася навіть дорослим. Разом із принцесою Синтією, цікавою до всього нового й незвичного, читачі поринуть у вир пригод, які навчать бути кмітливими й спритними, не боятися перешкод і складних механізмів.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Малечі про інтимні речі

Ярмоленко Юлия

Малечі про інтимні речі
175 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.