Володимирська Анна «Василинка-руда вдача»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис

Василина Чумак – дівчинка із яскравими зовнішністю та характером, донька дуже затребуваних акторів, які завжди були або на гастролях, або на зйомках. Тому головною у житті Василинки була кмітлива й найрідніша прабабуся Дарина Миколаївна, яка вчила правнучку не брехати, не грубіянити дорослим, мити руки перед їдою, не спізнюватися, поводитися пристойно, не базікати за столом, дбати про одяг, не дозволяти ображати слабших, не приносити до школи зайві речі, не прогулювати уроки. Одного дня Василинка дізналася, що бабусею Дарини Миколаївни була принцеса Сіаму (старовинна назва Таїланду) та що її мама Поліна ніколи не бачила власних батьків через події революції. Звичайно, ніхто із друзів, вчителів не повірив у королівське походження рудоволосої дівчинки, їй довелося пережити чимало образ та випробувань, аж доки із далекого Таїланду не надійшов міжнародний рекомендований лист. Для школярів 2-6 класів

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.