Скоттон Роб «Вдячний Сплет»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис
«Вдячний Сплет» — видало українською мовою львівське «Видавництво Старого Лева». Харизматичний та неймовірно веселий Кіт Сплет у цілому світі справжня зірка — у Західній Європі та США продано понад п’ять мільйонів книжок про його пригоди. Персонаж Скоттона вийшов за межі книжкових сторінок, ставши героєм однойменного мультсеріалу, листівок та картин. Проте досі не було жодного перекладу пригод Сплета ані українською, ані російською, ані польською мовами. «Старий Лев» представляє дві перші книжки про знаменитого чотирилапого і вусатого, але у видавництві вийде також продовження цієї серії. Переклала «Сплетів» Катерина Міхаліцина. — Ми давно знали про існування цих дивовижних книжок, однак придбали права на всю серію лише цього року і спеціально до ювілейного, ХХ, Форуму видавців видали дві перші книжки про милого котика, який нікого не залишає байдужим, — розповідає головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар’яна САВКА. — Судячи з того, скільки емоцій спричинили книжки у нашого колективу, цей світовий бестселер і в Україні приречений на успіх.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
149 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
149 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.