Костюченко Ірина «Вінстон Черчилль»

Комплектація книг Агенція Айпіо 1 робочий день!

Опис
Книжка «Вінстон Черчилль» — це захоплююча історія становлення одного з найвидатніших політичних діячів минулого століття. З неї дитина дізнається про те, ким мріяв стати Вінстон Черчилль у дитинстві. Де він зустрів кохання свого життя, як став прем’єр-міністром Великобританії, врятувавши країну під час війни. Це надихаюча біографія гідної та мужньої людини, яка змінила світ. Якщо ваша дитина любить історію та захоплюється рішучими людьми, то ця книга точно для вас! Біографія Вінстона Черчилля більше схожа на пригодницький фільм. Вінстон з дитинства був сильним та сміливим. Малюк не дуже любив навчання у школі, за що його часто карали вчителі. У молоді роки майбутній політик встиг чимало повоювати, дослужившись в підсумку до чину полковника. Черчилль брав участь у бойових діях в Європі, Південній Америці, Азії та Африці. Він навіть потрапив за грати через військовий стан. Вінстон завжди мріяв бути генералом, але доля приготувала юнаку дещо інше. Про всі ці дивовижні пригоди ви дізнаєтесь з книжки «Вінстон Черчилль».
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
230 грн.
Купити
Мальована історія Незалежності України

Брати Капранови

Мальована історія ...
260 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Оповідання та казки про тварин

Бианки Виталий

Оповідання та казки про ...
255 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
174 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
191 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.