Пасос Карлос «Віруси і вакцини»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
«Віруси і вакцини» – книжка з серії «Майбутні генії», покликаної у максимально доступній формі, за допомогою близьких і зрозумілих дітям персонажів та ситуацій подати базові поняття про сучасну науку. В цій серії також побачать світ книжки «Генетика», «Астронавтика», «Квантова фізика», «Роботи і штучний інтелект», «Еволюція». Книжкам серії притаманна легкість і доступність викладу складного матеріалу, а кумедні й прості за виконанням ілюстрації наочно допомагають «майбутнім геніям» засвоїти нові знання.
ПРО АВТОРА Карлос Пасос- популярний науковець, відомий своїм блогом Mola Sabre («Круто вчитися»), де він пояснює основні поняття наукових концепцій і дає зрозумілі відповіді на питання, які ми всі ставили собі в певний момент . Автор дитячого нонфікшена про космос, еволюцію, квантову фізику і генетику. Мешкає в Іспанії.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
149 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
149 грн.
Купити
Мортіна. Історія, від якої можно вмерти зо сміху

Кантіні Барбара

Мортіна. Історія, від якої ...
157 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.