Нікітінський Юрій «Вовчик, який осідлав бомбу»

Комплектація книг Час Майстрів 1 робочий день!

Опис
У цій книжці на тебе чекають пригоди звичайнісіньких хлопців. Таких самих, як ті, що живуть із тобою у сусідстві, наприклад он у тому будинку, що видно з вікна твоєї кімнати. А може, ще ближче — просто у твоєму під'їзді. Це хлопчаки, що цінують дружбу й знають, як важко буває без друга. Вони бешкетні, допитливі й уміють знайти на свою голову найрізноманітніші пригоди. Долі в них різні, а історія одна: війна. Саме вона ввірвалася в їхнє щасливе дитинство непроханим гостем. Змусила поїхати з рідних місць. Та, попри це, наші герої не втрачають ні віри, ні сили духу й залишаються тими самими бешкетниками, витівки яких розсмішать тебе у будь-яку, навіть найскрутнішу хвилину.
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.