Збірник «Хто це? (мавпа) (містить 5 пазлів)»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Разом із потішними героями книжки-пазлу «Хто це?» малюк вирушить у мандрівку Африкою і тропічними лісами. Як здорово лазити по деревах разом із тигреням, пригощати кумедну мавпочку бананами, гуляти коло річки з носоріжком і подорожувати спекотною пустелею на верблюжаті сонячного кольору. Творча фантазія та «бурхлива» дитяча уява перенесуть малят у яскравий, барвистий, різноколірний світ, до веселих звіряток, веселих віршиків і захоплюючих розвивальних завдань. У нашій книжці маленькі читачі також знайдуть дуже цікаву і захопливу гру — пазли. Діти складатимуть зображення своїх улюблених друзів з кількох частин. Пазли розташовані від простого до складного: спочатку з трьох елементів, потім з чотирьох, далі з п’яти, шести і дев’яти. Ускладнення гри розвиває терпіння, зосередженість і навички концентрації — все те, без чого не вийде здійснити дивовижну мандрівку жаркими країнами.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.