Леблон Мікаель «Я в Піжамарамі»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис

Книжка збільшеного формату з розважальними завданнями та плівкою для створення анімаційних малюнків! Незвичайна, оригінальна та цікава анімаційна книжка У комплекті — спеціальна смугаста плівка, що створює ілюзію анімації Смугаста піжама — ідеальний варіант, щоб повернути до життя старовинну техніку анімації — кінотінь. Уже з перших сторінок книжки дитина готова подорожувати країною сновидінь… Великі малюнки, зручний формат, цікаві завдання та розваги для дітей у цих оригінальних виданнях. Гратися з книжечками можуть навіть дворічні малюки. Щоб створити ілюзію руху, покладіть решітку на смугастий малюнок, а потім посувайте її повільно від одного до іншого краю сторінки.

Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.