Обіолс Анна «Як ми з татом будували автомобіль»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис

Книга серії «Разом із татом», яка з одного боку, заохочуює відносини співпраці між батьком і дитиною, а з іншого - творчість кожної дитини. Книжка містить історію, написану за такою психологічно грамотною схемою: дитина малює те, що хоче зробити - і просить тата допомогти. Потім вони разом роблять задумане. Багато всього цікавого можна зробити разом із татом! Можна побудувати автомобіль, хатинку, човен і навіть ракету! Не уявляєте, як це зробити? Тоді скоріше відкривайте книгу та читайте! А наприкінці книги всі дізнаються, як змінювались та вдосконалювались ці винаходи протягом часу. Цікаво, чи не так? До серії «Разом із татом» входять книги: «Як ми з татом будували човен», «Як ми з татом будували автомобіль», «Як ми з татом будували ракету», «Як ми з татом будували хатинку». Перекладач Генадій Меламед.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.