Збірник «Загадки. 65 загадок про все на світі»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Недарма більшість дитячих письменників пишуть свої казки саме в віршах. Вірші легко запам'ятовуються і відкладаються в підсвідомості. Вони сприяють розвитку пам'яті, а значить і в цілому поліпшує здатність до навчання дитини. Вчити вірші в дитячому віці є важливим навчальним і виховним моментом. Вони розширюють кругозір маленької людини, вчать сприйняття поезії, покращують мову і сприяють формуванню культури. Добре сприймаються дітьми будь-якого віку, тому починати їх вчити потрібно якомога раніше. Діти з великим задоволенням слухають вірші та люблять їх більше ніж прозу. Для цього пропонуємо вам серію Готуємось до школи. Книга допоможе батькам підготувати дитину до школи. Малюк вивчить букви та заодно отримає нові знання дізнається про навколишній світ. Різноманітні завдання навчать дитину логічно мислити, аналізувати та порівнювати, розвинуть уяву, пам'ять і увагу.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.