Дойл Артур Конан «Загублений світ»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис

Ця книга містить адаптований текст відомого науково-фантастичного роману «Загублений світ» (1912) видатного шотландського письменника сера Артура Конана Дойла (1859–1930).

Основною сюжетною лінією твору є британська експедиція до Південної Америки та відкриття ­професором Челленджером і його супутниками острова, заселеного динозаврами та іншими істотами часів кам’яної доби. Загадкові явища та смертельна небезпека пронизують усі сторінки роману.

Текст супроводжується системою вправ, метою яких є перевірити розуміння змісту, відпрацювати та закріпити лексику, сприяти розвитку мовленнєвих навичок і творчих здібностей. Вправи розроблено з урахуванням сучасних вимог методики викладання іноземних мов.

До книги додається англо-український словник.

Призначена для учнів загальноосвітніх і спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв, а також широкого кола читачів, які вивчають англійську мову самостійно.

Що ще купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.