Чарська Лідія «Записки маленької гімназистки»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис

Повість «Записки маленької гімназистки» — один з найкращих творів чудової дитячої письменниці Лідії Чарської. Зворушлива історія дівчинки-приймака, маленької гімназистки Оленки Іконіной, на долю якої випали серйозні випробування, приваблює читачів своїм ліризмом та чистотою. Це правдива розповідь про те, як навчалися, як жили російські діти на початку XX століття. Героїня другого захоплюючій повісті, що увійшла до книги - дивовижна дівчинка, яку називають «редевольдською чаклункою». «... О, Сирена все знає! .. Знає, про що шепочуть сиві хвилі ... Знає, про що співають зірки в північній височині ... про що белькоче жовтці, верби піщаному берегу ... про що базікають піщинки на дні моря і глухо шарудять трави там далеко, в лісі ... Все знає дочка старого гребеня, царівна Сирена, повелителька вод».

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.