Річчіо Крістін «Знов те саме, але краще»

Комплектація книг Vivat 1 робочий день!

Опис
Шейн «запорола» коледж. Принаймні вона так вважає, бо ні з ким не потоваришувала, не відвідувала гучних вечірок і навіть жодного разу не цілувалася. З Нью-Йорка дівчина їде до Лондона, щоб пройти там літературно-письменницький курс і дістати другий шанс пережити найзахопливіші моменти студентства. Шейн уклала детальний перелік усього, що потрібно надолужити й спробувати. Усі переживання вона старанно занотовує в записник — горокракс номер дев’ять. Та чи все піде за планом? І чи зможе нарешті дівчина викреслити зі списку бажаного всі пункти?
Про автора: Крістін Річчіо — сучасна американська письменниця. З 2010 року є буктьюберкою з понад 400-тисячною аудиторією підписників на каналі polandbananasBOOKS, де вона презентує комедійні скетчі, влоги та книжкові огляди. Крістін — одна з трьох засновниць BOOKSPLOSION — книжкового клубу, який найдовше транслюється на YouTube. «Знов те саме, але краще» — її дебютний роман, що став бестселером за версією The New York Times.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
210 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.