Стівотер Меррі «Звіродухи. Кн. 2. Полювання»

Комплектація книг Ранок 1 робочий день!

Опис
Насувається велика пітьма. Загарбники, відібрані Зерифом, створили свою версію нектару — Жовч, що встановлює примусовий зв’язок зі звіродухом. Пожирач розшукує талісмани, аби підкорити світ та одержати перемогу в найвизначнішій війні. І зупинити фальшивих героїв можуть лише вони — четверо підлітків, яким вдалося викликати легендарних духів Полеглої Четвірки. Разом із Великими Звірами Абеке, Конор, Мейлін та Роллан вирушають у сповнену небезпеки подорож на пошуки другого талісмана — Залізного Кабана. Пліч-о-пліч із Зеленими мантіями вони готові битися проти ворогів і долати свої страхи. І навіть не підозрюють, що кожному з них, сміливих і відданих великій меті, все ж таки доведеться зробити важкий вибір між долею світу та особистими інтересами… Відкрий захопливий світ Ердасу разом із відважними героями та їхніми звіродухами!
Що ще купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім не хоче чистити зуби

Казалис Анна

Мишеня Тім не хоче чистити ...
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.