Збірник «Звірята у лісі»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Нова книжка для дітей про тварин знайомить маленьких читайликів з мешканцями лісових нетрів Європи та України. У дятла, дикого кабана, оленят, білки, сови і крота є, виявляється, один спільний великий дім — напрочуд гостинний, щедрий і казково гарний. Завдання дитячої книжки наліпок «Звірята у лісі» — не лише розповісти про цікаві риси і звички лісових мешканців (між іншим, частих героїв дитячих казок), а й прищепити малятам бажання з повагою і любов’ю ставитися до них. І тоді сама назва Ліс починає творити чари! Тільки-но вимовляєш її, як простір навколо тебе одразу наповнюють пахощі хвої, цілющих трав і лучних квітів. Авторка та ілюстраторка текстів про лісових тварин Елеонора Барзотті чудово передає дітям через книжкові сторінки цю справді казкову атмосферу. У цьому неабияк допомагають 40 наліпок з лісовими тваринами, квітами, грибами. А також великі контури розмальовок тварин — соні, оленя, їжака, куниці, білки, дикого кабана. У змістовних описах дуже доступно, просто і зрозуміло виділяється головна, характерна риса кожного лісового мешканця: навіщо кабан риє своїм рилом землю; для чого кріт прокладає довгі ходи під землею; коли полює лисиця; якого птаха і чому називають пересмішником. На малюка чекають також захопливі розважальні завдання і весела, цікава гра.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.