Жирохов Михайло «8-а окрема санітарно-автомобільна рота у війні на Донбасі (серпень 2014 р.)»

Комплектація книг Patriot Book 1 робочий день!

Опис
Одна з найбільш гірких і болючих сторінок війни на східному Донбасі влітку 2014 року — Іловайська трагедія, коли в кінці серпня колони наших військових та добровольців, які виходили із оточення так званим «зеленим коридором», були підступно розстріляні російськими військовими.Історія цієї військової операції до сих пір містить масу загадок і таємниць. Так, досі у масовій свідомості суспільства і навіть безпосередніх учасників подій існує міф про те, що вцілілих і загиблих героїв вивозили волонтери міжнародного Червоного Хреста. Насправді ж порятунок вояків ліг на плечі бійців 8-ї окремої санітарно-автомобільної роти Збройних Сил України. Тривалий час про їх подвиг не згадували - він залишався, так би мовити, поза кадром. Тільки в останні роки зусиллями небайдужих вдалось якось винести це питання на загальноукраїнський рівень – так, наприклад в Національному військово-історичному музеї з’явився окремий стенд, присвячений роті. Тепер прийшов час для того, щоб зробити першу спробу написати зв’язну історію.
Що ще купити
Дерев’яні церковно-оборонні комплекси та дзвіниці Чернігівщини XVII–XVIIІ cт.

Бондар Александр

Дерев’яні ...
91 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.