Ярослав Тарас «Архітектура дерев’яних храмів українців Карпат: культурно-традиційний аспект»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
У монографії з архітектурно-етнологічного погляду на основі сучасних методологіч­них за­сад аналізується стоп’ятдесятилітній досвід історичного дослідження сакральної де­рев’яної архітектури українців Карпат; висвітлюється ґенеза об’ємно-планувальних рішень, чинники, які вплинули на формування та розповсюдження певних типів; розкривається урбаністичний, ландшафтний та релігійний аспекти сакральної дерев’яної архітектури; визначено архітектурно-етнографічне районування, школи народної храмової архітектури, типи та групи церков; розглядаються споруди для дзвонів. Використано і введено в науковий обіг знач­ний джерельний, фактологічний матеріал. Для архітекторів, етнографів, істориків, викладачів та студентів вузів, широкого загалу поціновувачів української культури та науки

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.