Діаз Ернан «Вдалині»

Комплектація книг Фабула 1 робочий день!

Опис
Дебютний роман Ернана Діаза — зворушлива й глибока оповідь про самоту, інакшість та пошуки рідної душі. Її головний герой, Гокан, юний іммігрант зі Швеції, опиняється в Каліфорнії й вирушає у подорож із наміром пішки перетнути континент, щоб знайти свого випадково загубленого брата. Так починається його мандрівка, що триватиме ціле життя. Дорогою він зустріне природознавців, злочинців, релігійних фанатиків, індіанців — колоритних персонажів Америки часів золотої лихоманки. Трагічний випадок перетворить Гокана на злочинця й героя водночас, назавжди змінивши і його самого, і плин його історії. Діаз кидає виклик традиціям жанру вестерну та історичного роману, пропонуючи пронизливий погляд на стереотипи і легенди, якими повниться американське минуле, й змальовуючи портрет крайньої чужинності.
Що ще купити
Війна на морі. Україна, лютий-липень 2022

Жирохов Михаил

Війна на морі. Україна, ...
150 грн.
Купити
Північний форпост. Чернигівський напрямок 2022

Жирохов Михаил

Північний форпост. ...
150 грн.
Купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
36 Стратагем. Бізнес. Війна. Маніпуляції. Обман

Балог Валентина

36 Стратагем. Бізнес. Війна. ...
180 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.