Збірник «Come on! Капіталізм, недалекоглядність, населення і руйнування планети»

Комплектація книг Самміт-книга 1 робочий день!

Опис
Із моменту заснування Римського клубу в 1968 році було складено понад 40 доповідей, представлених цій організації. У доповіді «ComeOn!» співпрезиденти Римського Клубу Ернст Ульріх фон Вайцзекер і Андерс Війкман та ще понад 30 співавторів поєднують економіку, політику, екологію та навіть філософію і психологію, протиставляючи новий антропоцентризм віджилому ринковому фундаменталізму. Світ, в якому домінує людина, все ще може мати процвітаюче майбутнє для всіх. Для цього необхідно припинити деградацію нашої планети. Це можливо, однак чим довше ми зволікатимемо з відповідними діями, тим важче буде досягти необхідних результатів. Поточні тенденції в жодному разі не свідчать про сталість. Безперервне традиційне зростання призводить до масових зіткнень з природними межами планети. Економіка під диктатом фінансової системи з її схильністю до спекуляцій, як правило, призводить до зростання розривів у добробуті і доходах. Кількість населення планети необхідно стабілізувати якнайшвидше, і не лише з метою захисту довкілля, але й виходячи із беззаперечних соціальних та економічних міркувань. Чимало людей бачать світ у стані безладу, непорозуміння та непевності. Глибока соціальна нерівність, неблагополучні держави, збройні конфлікти та громадянські війни, безробіття та масова міграція залишили сотні мільйонів людей у стані страху та відчаю. Книга запрошує читачів та учасників дискусії долучатися до одного з численних можливих шляхів створення сталого світового суспільства.
Що ще купити
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

Плохий Сергей

Брама Європи. Історія ...
320 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.