Гарріс Роберт «Диктатор»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Роберт Харріс народився 7 березня 1957 року в англійському місті Ноттінгемі (Велика Британія), закінчив Селвін-коледж в Оксфорді, потім Кембриджський університет, отримав ступінь бакалавра мистецтв. Працював журналістом, політичним оглядачем, редактором, вів свою колонку в газетах. Як письменник починав з науково-публіцистичних книг, а вже потім перейшов до художніх творів. Є автором багатьох романів-бестселерів, деякі з них екранізовані.Про Рим Харріс писав 12 років, ретельно вивчаючи величезну давньоримську спадщину. «Диктатор» (2015) - роман, який завершує трилогію про життя державного діяча Стародавнього Риму Марка Туллія Цицерона (106–43 до н. е.) (перший роман - «Імперіум» (2006), другий - «Люструм» (2009). Трилогію цю об'єднує щира й водночас стримана манера оповіді від імені вільноотпущенника Тірона, якому судилося спостерігати за останніми роками життя свого господаря і друга Цицерона. …Був час, коли Цицерон, можна сказати, тримав Цезаря у руках. Але зараз Цезар знаходиться на вершині, і життя Цицерона руйнується. Засланий, без дружини та дітей, без майна, він постійно знаходиться в небезпеці… Цицерона мучить розуміння того, що він жертвував владою заради своїх принципів. У романі «Диктатор» Р. Харріс через художні засоби розглядає дуже важливі й складні питання про природу влади і про перехід від республіки до імперії.
Що ще купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
36 Стратагем. Бізнес. Війна. Маніпуляції. Обман

Балог Валентина

36 Стратагем. Бізнес. Війна. ...
180 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.