Шевельов Юрій «Доеміґраційне (Публікації 1929-1944 рр.)»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Юрій Володимирович Шевельов (1908—2002) — мовознавець-славіст, історик українського письменства, літературний і театральний критик, публіцист, активний учасник наукового та культурного життя української еміґрації. У пропонованому томі зібрано 64 його публікації доеміґраційного періоду (1929—1944 рр.), що вперше з’явилися в періодичній пресі та наукових виданнях. Вони належать до галузей літературної та театральної критики, лінґвостилістики, історії української літературної мови, культури мови, історії мовознавства, діялектології й етимології, історії української літератури та журналістики, загальної публіцистики. Усі тексти подано за першодруками з незначними змінами технічного порядку. Видання супроводжено іменним покажчиком.
Що ще купити
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

Плохий Сергей

Брама Європи. Історія ...
320 грн.
Купити
Короткий курс історії України

Палій Олександр

Короткий курс історії ...
300 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.